Om oss

På KoBs är du och ditt förtroende den viktigaste pusselbiten. Vi erbjuder ett brett utbud av bilreparationstjänster för din bekvämlighet. Och vi arbetar hårt för att behålla dig i vår lojala kundfamilj. Om du inte ser tjänsten eller varan du letar efter, så är det bara att fråga oss! Vi löser det mesta.

Lokal bilreparation med vänlig service

Vi vet att du behöver en verkstad av utmärkt kvalitet och att du gärna vill ha vänlig service. Vår personal finns här för att hjälpa till. Vi har en stark passion till vårat yrke och vårt samhälle, så kom och se hur våran bilverkstad kan lösa dina frågor och möta dina behov av bilreparationer och service. Vi är angelägna om att se till att din upplevelse hos oss är snabb, prisvärd och trevlig.

Vi vill prata med dig om ditt fordon, och vi vill definitivt lyssna på vad du har att säga. Du är trots allt experten när det kommer till vad som verkar fel på din bil. När du kommer in för din bilreparationsuppskattning, se till att berätta för oss om allt du har observerat – sett, hört eller känt – som är annorlunda. Det är okej om du inte är säker på vad som är fel; berätta bara för oss vad som inte verkar rätt.

 

Faktum är att du kan spara diagnostisk tid ganska effektivt genom att ge oss alla detaljer! Om du får en chans, skriv ner några anteckningar innan du kommer in. Vad gör din bil (eller gör inte)? Hur går det till? Finns det några nya ljud du har hört? Hur är ditt fordons prestanda – bromsar det bra och snabbar upp som det ska? Hur påverkar väglag, väderförhållanden och andra faktorer din bil? Har du gjort något nytt underhåll? Har du missat något rutinunderhåll? Du kan förvänta dig en noggrann inspektion av oss, och ju mer information du har till oss desto bättre. 

Lär känna oss som jobbar här

Kenny Eriksson

Ägare/mekaniker

Tjenare Kenny heter jag har 18 års erfarenhet inom bilindustrin. Jag älskar att reparera fordon. Jag har en passion att alltid göra mitt bästa varje dag. Jag började jobba med bilar som liten då det alltid funnits i familjen.

Lukas uhlgren

Webbdesigner/Mekaniker

Hej lukas heter jag, jag är volontär här på kobs. Jag trivs hur bra som helst jag tar hand om hemsidan och i bland hoppar jag in och hjälper Kenny med era bilar. 

Vi finns här för dig vid varje tillfälle

Vi finns på Kvarngränd 7, 844 32 Hammarstrand och är redo att tillgodose dina behov. Vi gör allt från Kamremsbyte, Däckbyte och Reparationer till Kodning av BMW, Standardservice, Vägledning och mycket mer. Och våra mekaniker har branscherfarenhet för att ge den högsta serviceupplevelsen du förväntar dig av KoBs.