Vanliga frågor vi får av våra undebara kunder

Verkstads frågor

Vi kan inte på förhand berätta vad en tjänst kostar. Det beror väldigt mycket på vilken typ av skada eller service som uppstått på bilen. Vi erbjuder dig därför att skicka en förfrågan om prisföslag.

Prisförslag använder du när du vill veta vad tjänster kostar.
När du behöver reparationsarbete är det viktigt att du är utförlig när du fyller i formuläret. Ange vad som har inträffat med bilen och gärna vilka skador som har blivit. Lyser någon varningslampor? Hör du några konstigaljud? Beskriv gärna eventuella problem tydligt och skicka gärna med en bild, eller om du har ett besiktningsprotokoll.
En Prisförfrågan fungerar på följande sett du klickar på prisföslag där fyller du i alla uppgifter där väljer du även en tidpunkt för när du vill ha arbetet utfört. Inom ett par dagar kommer du att får ett kostnadsförslag som du får ta ställning till.

I din bokningsbekräftelse finns all information som du behöver. Du får din bokningsbekräftelse via e-post, Avsändare är KoBs. Hittar du den inte, slå gärna en signal så hjälper vi dig.

Det enklaste sättet att avboka ett besök är att. Du kontaktar oss antigen på mail eller ringa oss: 0696-555 51

service som hjälper till att förlänga livslängden på ditt fordon, medan bilreparationer är när en del eller vätska inte fungerar och måste fixas 

I stället för att vi ska behöva fråga om till exempel märke, modell och årsmodell för bilen ber vi istället om registreringsnumret. När du anger detta hämtar vi information om bilen från transportstyrelsen. Med hjälp av den datan kan vi sedan få fram information om vad du har för bil.

Vardagar: 08.00-19.00

Lördag: 10.00-17.00

Söndag: Stängt